Koorene tatra-kookosepada seentega

Algul otse potist maitstes tundus see suht mõttetu roog ja mees ütles, et sama hästi võiks lihtsalt tatraputru süüa. Samas järgmistel päevadel seda toasoojana mekkides meeldis see mulle väga. Ja arvestades seda, kui lihtne seda valmistada on, tasub kindlasti proovida! Kukeseente ja peotäie paremsaniga oleks ilmselt veel parem ^^

Idee siit.

neljale-viiele (87 kcal/100 g)

2017-11-06 18.08.42.jpg

  • 1 spl õli
  • 3 sibulat (235 g)
  • 235 g värskeid šampinjone
  • 1 tl soola
  • 300 g tatratangu
  • 1,5 tl karripulbrit
  • 700 ml puljongit
  • 400 g lahjat kookospiima

Aja paksema põhjaga pott kuumaks. Lisa õli ja hakitud sibulad. Prae paar minutit. Lisa viilutatud šampinjonid ja prae veel paar minutit. Lisa sool. Prae minutike. Lisa tatratang ja karripulber ning prae veel minutike. Nüüd vala peale keev puljong, kata pott kaanega ja lase pajal 8 minutit podiseda. Lisa kookospiim ja lase veel 8 minutit podiseda. Lõpus maitse ja lisa vajadusel soola.

This entry was posted in soolane and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s