Nuudliroog seente ja köögiviljadega

Polnud liiga ammu vokirooga valmistanud. Mmm kui maitsev see sai! Juba nende värvide vaatamine teeb mind rõõmsaks! :)

Idee siit.

kuuele (50 kcal/100 g)

2017-11-12 18.10.59

  • 200 g pruuni riisi nuudleid (kasutasin 230 g munanuudleid)
  • 20 g küüslauku
  • 210 g porgandit
  • 2 paprikat (240 g)
  • 400 g värskeid šiitake seeni või šampinjone (kasutasin 440 g šampinjone)
  • 2 peotäit suhkruherne kaunu (kasutasin 150 g)
  • 2 spl oliiviõli
  • 45 g hakitud rohelist sibulat

Kaste:

  • 4 spl sojakastet
  • 2 spl kalakastet
  • 4 tl suhkrut
  • 2 tl oliiviõli
  • 2 spl magusat tšillikastet
  • 4 spl laimimahla

Valmista nuudlid pakendil oleva õpetuse järgi.

Sega kokku kaste. Maitse seda. Vajadusel lisa aineid, millest tundub puudus olevat.

Valmista ette kõik köögiviljad. Haki küüslauk. Ribasta porgand ja paprika. Viiluta seened. Lõika suhkruherned diagonaalis väiksemaks.

Kuumuta vokkpannil õli. Tõsta pannile küüslauk ja porgand, voki segades minutijagu. Seejärel paprika ja seened, voki veel paar minutit, kuni köögiviljad hakkavad pehmenema. Lõpuks lisa suhkruhernekaunad ja voki veel, kuni ka suhkruhernestest on kuum läbi käinud, kuid need on veel krõmpsud.

Lisa nüüd pannile nuudlid ja kaste, sega kõik läbi. Serveerimisel lisa hakitud roheline sibul.

2017-11-12 18.30.42

This entry was posted in soolane and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s