Tomati-hakklihasupp

Hakklihasupp pole kindlasti üks mu lemmikasjadest, kuid mehe rõõmuks üritan vahel ka lihaga suppe menüüsse võtta. Halb kindlasti ei olnud ja liiga happeline ka mitte, kuigi tegu ju tomatisupiga. Õnneks magus paprika ja mais tasakaalustasid. Mehe meelest olid nuudlid supist puudu, mina ei osanud neid igatseda :D

Idee siit.

kuuele (40 kcal/100 g)

2017-11-15 18.36.17.jpg

  • 450 g lahjemat hakkliha (kasutasin hakitud kalkuni rinnaliha)
  • 1 spl oliiviõli
  • soola ja pipart
  • 105 g kontsentreeritud tomatipastat (kasutasin ketšupit)
  • 300 g paprikat
  • 600 g konservitud purustatud tomateid
  • 225 g nõrutatud konservmaisi
  • 1 l kanapuljongit

Pruunista hakkliha õlis. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa tomatipasta, paprikakuubikud, tomatikonserv, nõrutatud konservmais ja kuumuta veel veidi.

Lisa kuum puljong. Kuumuta supp keemiseni ning keeda tasasel tulel paar minutit. Maitsesta ja serveeri.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s