Sügisene köögiviljasupp fetaga

Lisasin suppi vist liiga palju köögivilju, sest pidin puljongikogust kolmandiku võrra suurendama :P Aga pole hullu, saigi rohkem maitsvast õhtusööki! Algretseptis oli kasutatud kitsejuustu, mille asendasin isikliku eelistuse tõttu fetaga.

Idee siit.

kuuele (38 kcal/100 g)

2017-11-23 18.14.35.jpg

  • 15 g võid
  • 1 spl oliiviõli
  • 185 g sibulat, hakituna
  • maitse järgi tšillipipart, hakituna
  • 205 g porgandit, tükeldatuna
  • 210 g pastinaaki, tükeldatuna
  • 205 g fenkolit, tükeldatuna
  • 435 g suvikõrvitsat, tükeldatuna
  • 120 g ketšupit
  • 1,5 l puljongit
  • 400 g pommut, tükeldatuna
  • 310 g punast paprikat, tükeldatuna
  • soola ja pipart
  • 10 ml sidrunimahla
  • 200 g fetat

Sulata potipõhjas või koos oliiviõliga. Hauta keskmisel kuumusel õli ja või segu sees sibulat ja tšillit. Lisa hakitud porgand, pastinaak, fenkol ja suvikõrvits. Hauta mõned minutid, kuid ära pruunista. Lisa ketšup, sega läbi ja kalla peale kuum puljong. Lase keema tõusta ja keeda kümmekond minutit. Lisa siis tükeldatud pommu ja paprika ning keeda veel mõned minutid, kuni kõik viljad on parajalt pehmed. Maitsesta supp soola, pipra ja sidrunimahlaga.

Serveerimisel lisa supile fetakuubikuid.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s