Ahjupasta kanaga

Selle roa puhul pole mõtet kaloreid vaadata, sest see on ikka tõsiselt juustune :D Ja seetõttu ka tõeliselt hea. Tegin sõpradele õhtusöögiks ja kolme peale sai see peaaegu ära söödud :P Omalt poolt lisasin retseptile küüslaugu ja päikesekuivatatud tomatid ning usun, et mõlemad andsid palju juurde!

Idee siit.

neljale (197 kcal/100 g)

2017-12-02 18.45.48

  • 175 g täisterapastat
  • 450 g broilerikintsuliha
  • soola, pipart
  • 15 g küüslauku
  • 75 g päikesekuivatatud tomateid
  • 2 dl vahukoort
  • 2 dl tomatipastat
  • 150 g küüslauguga toorjuustu
  • 75 g mozzarella‘t
  • 200 g riivitud suitsujuustu

Keeda pasta soolaga maitsestatud vees valmis, nõruta.

Lõika kintsuliha väiksemateks tükkideks ning prae pannil valmis, vahepeal maitsesta soola ja pipraga.

Seejärel pane keedetud pasta, kana, hakitud küüslauk ja tükeldatud päiksekuivatatud tomatid ahjuvormi, vala juurde vahukoor ja tomatipasta ning sega väiksemate tükkidena juurde toorjuust (see sulab meeldivalt pastarooga). Sega kergelt segamini ning laota peale mozzarella-tükid ning seejärel suitsujuust. Küpseta 200 kraadi juures u 35 minutit.

2017-12-02 19.00.17

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s