Kana-pastaroog

Mõnus ühes potis valmiv roog, mis mul veidi väiksema koguse pasta lisamise tõttu pisut liiga vedel tuli. Aga järgmisel päeval oli just paras. Maitse oli ka üllatavalt hea!

Idee siit.

kuuele (93 kcal/100 g)

2017-12-03 15.40.47.jpg

  • 150 g sibulat
  • 15 g küüslauku
  • 160 g porgandit
  • 1 spl õli
  • 460 g kanahakkliha
  • 1,5 l kuuma puljongit
  • 600 g tükeldatud tomateid omas mahlas
  • 150 g ketšupit
  • 375 g spagette (kasutasin 330 g fussili‘t)
  • soola
  • 150 g juustu

Haki sibul ja küüslauk, riivi porgand jämedalt. Kuumuta paksupõhjalises potis õli, lisa hakkliha, sibul, küüslauk ja porgand ning prae läbi. Vala juurde kuum kanapuljong, tükeldatud tomatid ja ketšup. Sega korralikult läbi. Murra spagetid kolmeks osaks ja lisa pastaroale. Lase kaane all vaikselt 10 minutit keeda, aeg-ajalt segades. Vajadusel maitsesta soolaga. Serveerimisel puista peale riivitud juustu.

2017-12-03 15.51.23

This entry was posted in soolane and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s