Hakklihasupp porru ja sulatatud juustuga

Mees vaatas seda retsepti ja küsis, et kas tõesti ongi ainult hakkliha ja porru. Et nii tühi supp. Seega oli päris ootamatu, kui maitseküllane see roog tuli. Minu jaoks aga jällegi vana hea probleem, et liha oli liiga palju ning igatsesin kartulit ja porgandit sinna suppi :P Mees lisas enda portsule kiirnuudleid. Kanahakkliha võib-olla polnud parim valik selle supi jaoks, kuidagi kuiv ja ebameeldiva tekstuuriga oli.

Idee siit.

kuuele (67 kcal/100 g)

2017-12-07 09.28.18.jpg

  • 1 spl oliiviõli
  • 425 g väherasvast hakkliha (kasutasin kanahakkliha)
  • soola ja pipart
  • 215 g porrut
  • 1,5 l puljongit
  • 300 g sulatatud juustu

Kuumuta potis veidi õli. Lisa hakkliha, maitsesta soola-pipraga ning prae segades, kuni hakkliha on pruunistunud.

Samal ajal lõika porru pikuti pooleks, vajadusel puhasta. Lõika porru valge ja heleroheline osa viiludeks. Lisa potti ja prae segades umbes 15 minutit. Siis lisa kuum puljong ning keeda paar minutit. Ma praadisin porrut paar minutit, lisasin puljongi ja keetsin suppi u 15 min.

Keera kuumus veidi väiksemaks, lisa sulatatud juust ning sega, kuni juust on sulanud.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s