Verivorstipirukad

Viineripirukate analoogial valmistatud verivorstipirukad, milles peidus ka peekon. Väga lihtsad ja maitsvad!

Idee siit.

u 15 tk (256 kcal/100 g)

2017-12-09 11.14.19.jpg

  • 15 Pöialpoisi verivorsti (u 400 g)
  • 15 viilu peekonit (u 200 g)
  • 250 g pärmi-lehttaigent
  • pool muna

Kui soovid, lõika verivorsti otstesse risti lõige. Keera vorstid peekoni sisse. Rulli tainas pisut lahti. Lõika lehttainas lühemast otsast viieteistkümneks ribaks. Keera tainariba samuti vorsti ümber. Määri pirukad lahtiklopitud munaga. Küpseta 200 kraadi juures 20 minutit.

2017-12-09 11.11.50

This entry was posted in soolane and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s