Kanakintsud kreemja pasta ja juustukastmega

Muutsin selle toidu juures päris palju koguseid, nii et võimalik, et olen ise süüdi, et see väga hea ei tulnud. Samas mulle ei meeldi eriti pasta. Eriti veel siis, kui ühtki värsket/värvilist koostisosa pole. Tegin roa päev varem valmis, mis võis ka viga olla, sest pastaroad on teadagi kohe nautides parimad. Igatahes..mulle ei meeldinud selle toidu juures miski. Kana maitses nagu keedukana ja roog oli küll kreemine, aga mitte nauditav. Parimad ampsud olid need, kuhu sattus Merevaiku :P

Idee siit.

kuuele (149 kcal/100 g)

2018-01-07 14.43.39.jpg

  • 120 g sibulat 
  • 500 g täisterapastat
  • 1220 g broilerikintsuliha
  • soola, pipart
  • 1 spl paprikapulbrit
  • 120 g suitsupeekonit
  • 480 ml kohvikoort (sellest 75 ml panin vahukoort)
  • 650 ml puljongit
  • 185 sulatatud juustu (maitserohelisega)

Haki sibul peeneks ning raputa ahjuvormi, lisa pasta. Maitsesta broilerikintsud korralikult soola, pipra ja paprikapulbriga ning laota need ahjuvormi. Aseta igale kintsule peale peekoniviil. Seejärel vala vormi koor ning puljong (nii palju, et vedelik kataks poolenisti broilerikintsusid). Seejärel pista vormi ka sulatatud juust (võid kergelt vedelikuga lahti segada). Seejärel küpseta ahjus 190 kraadi juures umbes 30 min kuni 40 minutit, vahepeal lisa vajadusel puljongit.

 

This entry was posted in soolane and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s