Blogimine on ikka väga ajakulukas teema. Seega aeg-ajalt mõtlen, kas peaksin üldse jätkama.

Kas keegi üldse käib siin lugemas? :D Kas peaksin postitama vaid kõige paremini õnnestunud toidud / enda lemmikretseptid (ehk siis ainult supid? :D)? Või siis pidama magusablogi?

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

11 Responses to

  1. merxake says:

    Mina käin piilumas ja ideid kogumas! Mina ütlen küll, et ära lõpeta kirjutamist ja jätka samas vaimus :) Üldiselt teen lihtsamaid soolaseid retsepte (viimati just nt tegin seda https://moonihelves.wordpress.com/2017/12/31/rukkipohjal-porru-juustupirukas-ehk-kolme-laugu-quiche/) ja magusad söögid on sul visuaalselt nii ilusad, et on lihtsalt tore imetleda. Üldiselt magusad palad on sul minu jaoks praegu liiga suured väljakutsed valmistada (mugav ja koba “kokk” nagu ma olen), aga just võtsin plaani nv-l nt nende tegemise, mis näevad nii ahvatlevad välja ja tundub lihtne valmistada: https://moonihelves.wordpress.com/2017/12/21/kaerahelbe-ja-maapahklivoi-batoonid/

    Liked by 1 person

    • Gerli says:

      Kui vaid jääks iga kord, kui keegi mu blogi järgi mingit toitu katsetab, ka märge maha :D Äge oleks teada, kes mida proovinud on. Nii tore, et jätkuvalt siin lugemas viitsid käia. Kaerahelbe-maapähklivõibatoone soovitan väga. Olen mõelnud, et peaks kindlasti neid endale söömiseks ka tegema lähiajal. Need on tõesti imelihtsad. Rasmus saaks ka kindlasti vabalt hakkama :P

      Like

      • merxake says:

        Ma võin enda konkreetsetest katsetustest sulle edaspidi teada anda!
        Ilmselt me koos Rasmusega proovimegi teha, kuigi tal on kombeks üritada pooled komponendid söögitegemise ajal nahka pista. Ühesõnaga eks näis, kas midagi külmkappi ka jõuab neist batoonidest :D

        Like

        • Gerli says:

          Anna jaa teada!
          Appi, siis on Rasmus täpselt nagu mina. Mul läheb ka suur osa tainastest otse kõhtu :D Šokolaadiga kommide glasuurimisest ei hakka rääkimagi. Lootusetu.

          Like

  2. Kärt says:

    Jaa, mina hääletan ka kahe käega jätkamise poolt. Loen huvi ja rõõmuga läbi nii soolased kui magusad retseptid, ise järgi olen teinud vist küll rohkem soolaseid. Selle blogi juures on kõige suurem pluss ja erinevus teistest toidublogidest see, et retsepti juures on olemas ka kalorsus. Nii ei pea mõistatama, kas konkreetne retsept on mõistliku kalorsusega igapäevasöök või pigem oleks parem see pidupäevaks jätta. Tihti võtangi uue retsepti proovimiseks just siit, mitte mõnest teisest blogist seepärast, et kcal 100g on teada.
    Loodan, et jätkad ikka blogimist. Soovin igatahes jõudu!

    Liked by 1 person

    • Gerli says:

      Jeejee! Nii tore sellist vastust lugeda. Viimasel ajal on mul tihti tunne, et kirjutan tühja auku, ja kuna ise retseptide välja mõtlemisega ei tegele, siis tekkis endal ka küsimus, miks peaks keegi algretsepti asemel minu blogisse tulema. Aga hea teada, et kalorite kirja panemine ka kellelegi peale minu midagi juurde annab!

      Like

  3. Liis says:

    Mina loen ja teen sinu kommentaaride alusel vahel oma valiku. Aga seda olen sulle juba korduvalt öelnud :). Seega, kui viitsimist, siis jätka samamoodi! Ma vaatan huviga ning teen pigem magusaid aga vahel surfan märksõnade järgi ka soolaseid retsepte – supid ja pajad nt.
    Kui sul soov, siis võin ju püüda kommenteerida neid postitusi, mille alusel olen süüa valmistanud. Ise asi on muidusi see, kui tihti ma seda teha jõuan ja hiljem kommenteerida (you know).

    Like

    • Gerli says:

      Kuna ehk teisedki mu kommentaare arvestavad, siis ma vist edaspidi jätan toidud, mis mulle ikka üldse ei meeldi või mis täitsa pekki lähevad, siin avaldamata :P
      Ja muidugi võid üritada siia kommenteerida, kuidas miski välja kukkus. Kui jõuad (i know :P).

      Like

      • Liis says:

        Mõttes on iva – kui sa ikka kirjutad, et midagi head ei ole, siis ega mina isiklikult ei vaevu ka katsetama. See peaks olema mingi vastupandamatult hea komponent, et siiski katsetada. Ma ei tea hetkel ühtegi sellist toiduainet, ka šokolaad ei suuda seda.

        Like

  4. Kristi says:

    Jätka ikka :) Ma avastasin su blogi eelmise aasta lõpus ja siin on palju huvitavat!

    Like

Jaga mõtteid