Kirju koera kommid piparkookidega

Tegin osad kommid valge šokolaadi asemel tumedaga, kuid valge sobis neile tõesti paremini katteks. Kartsin, et sellega tulevad kommid liiga magusad, kuid ei. Marmelaad ja jõhvikad lisavad mõnusat hapukust. Mulle meeldisid need ampsud igatahes väga!

Idee siit.

u 20 tk (424 kcal/100 g)

2018-01-10 18.07.58.jpg2018-01-10 18.08.59.jpg

  • 150 g piparkooke
  • 115 g marmelaadi
  • 75 g kuivatatud jõhvikaid
  • 50 g võid
  • 75 g suhkruga kondenspiima
  • 150 g valget šokolaadi (panin pooleks tumedat ja valget)
  • kookoshelbeid (mul kulus 50 g)

Purusta piparkoogid peeneks jahuks, haki marmelaad tükkideks. Sega kausis koos jõhvikatega.

Sulata potis või, lisa vähehaaval kondenspiim ja sega, kuni saad ühtlase massi. Vala vedelik kuivainete hulka. Sega hoolega.

Veereta käte vahel väikesed pallikesed. Lase vähemalt 2 tundi külmkapis taheneda.

Sulata šokolaad, kasta pallikesed sulašokolaadi ning seejärel kookoshelvestesse. Lase taas taheneda ja hoia kuni serveerimiseni külmkapis/jahedas.

2018-01-10 18.08.19.jpg

This entry was posted in magus and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s