Munapuder tofust

Mul oli kodus tofut üle ja tööle oli lõunasööki vaja. Seega tuli kuskilt pähe idee tofust “munaputru” teha. Hea mõte! Sest see on tõesti imeline. Tofu juures on kõige olulisem asi, et see tuleb korralikult ära maitsestada, sest ise on see ju täiesti maitsetu. Sojakaste did the trick! Kõrvale hunnik köögivilju ja ongi imeline vegan lõuna valmis. Järgmine kord proovin tofule kurkumit lisada, et saada munapudrule omane kollane värv.

Idee siit ja siit.

kahele (66 kcal/100 g)

2018-01-17 18.05.13.jpg

  • 1 spl oliiviõli
  • 1 hakitud paprika (175 g)
  • 1 väike sibul (75 g)
  • 115 g viilutatud šampinjone
  • soola, pipart
  • 215 g pehmet tofut (kasutasin seda)
  • 3 spl sojakastet
  • 2 tükeldatud tomatit (195 g)

Kuumuta õli pannil ning lisa paprika, sibul ja seened. Maitsesta soola/pipraga, sega ning küpseta umbes 5 minutit, kuni köögiviljad on veidi pehmenenud.

Purusta tofu kahvliga. Lükka köögiviljad panni ühte äärde ning lisa tofu. Prae u 2 minutit, seejärel vala peale sojakaste ning sega. Küpseta u 5 min kuni 7 minutit.
Lisa tomat, kuumuta veel minutike ja serveeri.
2018-01-17 18.01.46.jpg
This entry was posted in soolane and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s