Kodune banaani-pähklimüsli

Suhteliselt keskpärane müsli, mis pole eriti magus ega meeldejääv. Samas halb see pole, sest kaneeline mekk on hea ja banaanilaastud krõmpsuvad mõnusalt hamba all.

Idee siit.

u 230 g (317 kcal/100 g)

2018-01-27 17.51.50

  • 15 g võid
  • 25 g mett
  • 50 g pähkleid (panin pooleks sarapuu- ja India pähkleid)
  • 150 g täisterakaerahelbeid
  • 50 g kuivatatud banaanilaaste
  • kaneeli
  • jahvatatud ingverit

Sulata väikeses potis või koos meega. Haki pähklid suure noaga veidi peenemaks. Vala või-meesegu pähklite ja kaerahelveste peale ning sega kõik korralikult läbi. Jaota müslisegu ühtlase kihina küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja aseta 180kraadisesse ahju u 30 minutiks (mul kulus 15 minutit). Sega paar korda küpsemise ajal, et igalt poolt ühtlaselt pruunistuks. Hiljem lisa banaanilaastud ja vürtsid. Säilita müslit kaanega suletud õhukindlas purgis.

2018-01-27 17.54.45

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s