Krõbe šokolaadimüsli

Tegin täna kolm müslit ja see oli nii minu kui ka mu mehe lemmik. Mõnusalt magus ja šokolaadine. Ning üüülimalt pähkline (neid siin ju rohkem kui kaerahelbeid!). Ilmselt soolapähklite tõttu oli ka kerge Snickersi vibe :P Ei jõua kokku lugeda kordi, mil mu näpud selle müsli purki ära eksinud on :D

Idee siit.

u 710 g (461 kcal/100 g)

2018-01-27 18.31.05.jpg

  • 50 g võid
  • 70 g mett
  • 200 g täisterakaerahelbeid
  • 150 g soolapähkleid
  • 150 g hakitud pähkleid (panin võrdses koguses mandleid, metspähkleid ja India pähkleid)
  • 20 g kakaopulbrit
  • 45 g pruuni suhkrut
  • 100 g šokolaadi (panin pooleks tumedat ja piimašokolaadi)

Pane või ja mesi kastrulisse ning kuumuta madalal kuumusel, kuni või on sulanud. Sega suures kausis kaerahelbed, pähklid, kakao ja suhkur, lisa võisegu ning sega korralikult läbi. Vala segu küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, küpseta 150-kraadises ahjus 30 min kuni 40 minutit, iga 10 minuti tagant segades. Tõsta ahjust, puista kuumale müslile hakitud šokolaad, lase sulada. Seejärel sega läbi ning lase müslil täielikult jahtuda. Säilita õhukindlas purgis.

2018-01-27 18.23.18

This entry was posted in magus and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Krõbe šokolaadimüsli

  1. Pingback: Müslibatoonid maapähklivõiga | Cook the day away!

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s