Soe köögiviljasalat fetajuustuga

Väga mõnus, kuid lõunasöögina mitte eriti täitev salat. Teinekord keedaks omale pisut kinoad kõrvale vms. Maitsekombo oli aga super! Tegin ilma kastmeta, sest köögiviljad on ahjust tulnult niigi mahlased.

Idee siit.

neljale (98 kcal/100 g)

2018-01-29 17.59.57.jpg

  • 180 g punast sibulat, sektoritena (kasutasin tavalist sibulat)
  • 1 suurem pommu, tükeldatuna (455 g)
  • 1 fenkol, õhukeste sektoritena (240 g)
  • 310 g tomateid, sektoritena
  • 20 g küüslauku, tükeldatuna
  • 1 tl suitsutatud paprika pulbrit
  • 1/2 tl jahvatatud vürtsköömneid
  • soola ja pipart
  • 2 spl oliiviõli
  • 50 g päikesekuivatatud tomateid, väiksemaks hakituna
  • 200 g fetajuustu

Tõsta ahjuplaadile sibul, pommu, fenkol, tomat ja küüslauk. Puista peale vürtsid, sool ja pipar ning nirista peale oliiviõli. Sega kõik kätega läbi ja rösti ahjus 180 kraadi juures u 45 min kuni 55 minutit (mul kulus pigem pool tunnikest). Paar korda sega köögivilju küpsemise ajal, et need ühtlaselt küpseksid.

Serveerimiseks tõsta köögiviljad taldrikule, sega hulka päikesekuivatatud tomatid ja pudista peale fetajuust.

2018-01-29 17.54.40.jpg

This entry was posted in soolane and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s