Piimašokolaadi-pähklitrühvlid

Need trühvlid on niiii head. Kuna neis on rohkelt karamelliseeritud pähkleid, siis maitsevad nagu nugatikreem. Katteks olev vaarikajahu aitab magusust kontrolli all hoida. Kindlasti tasuks need enne söömist veidikeseks toasooja võtta, et tekstuur pehmem oleks.

Idee siit.

u 15 tk (480 kcal/100 g)

2018-02-08 18.04.22.jpg2018-02-08 18.05.23.jpg

  • 75 g suhkrut
  • 75 g röstitud metspähkleid
  • 50 g piimašokolaadi
  • näpuotsatäis soola
  • külmkuivatatud vaarikajahu

Sulata suhkur paksupõhjalises kastrulis kuldseks karamelliks. Võta kastrul tulelt ja sega sisse pähklid. Vala segu küpsetuspaberile ja lase veidi jahtuda. Töötle 100 g karamelliseeritud pähklitest köögikombainis jahuks ning ülejäänu haki peenelt.

Sulata šokolaad vesivannil ning sega sisse pähklijahu ja -tükid. Maitsesta soolaga. Lase segul üle öö külmikus seista.

Vormi meelepärase suurusega pallid ning veereta neid vaarikajahus. Säilita külmikus, kuid võta enne serveerimist toasooja.

2018-02-08 18.04.51.jpg

This entry was posted in magus and tagged , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Piimašokolaadi-pähklitrühvlid

  1. Pingback: Metspähkli-piimašokolaadikook kaneeliga | Cook the day away!

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s