Panna cotta kama ja kohviga

Hästi mahe magustoit, mis teiste kõrval küllalt ei säranud. Mu meelest ei jäänud selles küllalt tunda ei kama ega kohvi maitset.

Idee siit.

u 7 tk (195 kcal/100 g)

2018-02-24 13.29.40.jpg

  • 4 lehte želatiini (panin 3 lehte)
  • 2 dl vahukoort
  • 3 spl suhkrut
  • 50 ml hästi kanget kohvi
  • 1 tl vanillisuhkrut
  • 2 dl keefirit või maitsestamata jogurtit (kasutasin Alpro kookosjogurtit)
  • 2 spl kama (kasutasin rukkikama ja panin kogemata 3 spl)
  • 2 spl Vana Tallinna likööri

Aseta želatiinilehed ühekaupa külma vette. Sega omavahel koor, suhkur, kohv ja vanillisuhkur. Kuumuta pliidil, kuid keema ei ole vaja lasta. Nõruta želatiinilehed kuivemaks ja tõsta siis kuuma vahukoore-kohvisegu sisse. Sega kuni želatiin lahustunud.

Sega teises kausis omavahel keefir või jogurt, kamajahu ja liköör. Ühenda segud omavahel ja kalla siis vormidesse või pokaalidesse. Aseta külma tarretuma (vähemalt 4 tundi kuni üle öö). Serveerides lisa meelepäraseid lisandeid. Ma riivisin peale valget šokolaadi.

2018-02-24 13.29.35.jpg

This entry was posted in magus and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s