Kreemjad maasika toorkoogikesed

Üritan aeg-ajalt ikka mõned toorkoogid ka teha. Maitsevad alati mahedalt, kuid samas sisaldavad vaid head kraami ja täidavad kõhtu. Ka need koogikesed olid just sellised. Mõnusalt hapukad ja maasikased ning läksid külalistele ka peale.

Idee siit.

6 tk (350 kcal/100 g)

2018-03-02 17.10.02.jpg2018-03-02 17.10.57.jpg

Põhi:

  • 10 g metspähkleid
  • 40 g mandlijahu
  • 10 g kookosõli
  • 45 g datleid

Täidis:

  • 150 g India pähkleid (pärast leotamist 210 g)
  • 60 g banaani
  • 100 g maasikaid ja soovi korral mõned kaunistamiseks
  • 35 g kookosõli
  • 40 g mett
  • 15 ml sidrunimahla

Pane India pähklid eelmisel õhtul või vähemalt 4 tundi enne vette likku.

Purusta köögikombainis metspähklid. Sega pähklite hulka mandlijahu, kookosõli ja purustatud pehmed datlid. Suru saadud segu silikoonist vormikeste põhja ja aseta külmkappi.

Nõruta pähklid veest. Vala pähklid blenderisse. Pähklite peale lõika banaanitükid ja maasikad. Vala peale mesi, kookosõli ja sidrunimahl. Mikserda kõik ühtlaseks kreemiks. Vala saadud kreem koogipõhjadele ja aseta 3 h kuni 4 tunniks sügavkülma või hoia üle öö tavalises külmkapis. Sulata ja naudi!

2018-03-02 17.10.22.jpg

This entry was posted in magus and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s