Paneeritud šnitsel

Väga kiire ja kööki säästev viis šnitsli valmitamiseks on muidugi ahjus! Mees natuke vingus, et pole ikka päris õige asi, aga mulle meeldis küll väga. Ostsin poest minutipihve, nii et ei pidanud liha isegi tampima. Lihtsalt kahte katesse vaja kasta ja siis ahju. No enam lihtsam õhtusöök ei saagi olla.

Idee siit.

kuuele-seitsmele (217 kcal/100 g)

2018-03-04 18.38.27.jpg

  • 9 tk sealihast liblikfileed (kasutasin 1350 g minutipihve)
  • 3 muna
  • 1,5 spl Dijon sinepit (kasutasin 30 g kanget sinepit)
  • 145 g Panko paneeringut või riivsaia
  • 1,5 tl Cajuni maitseainesegu (paprika, küüslauk, tšilli)
  • 1,5 tl soola
  • 2 spl õli

Haamerda lihatükid mõlemalt poolt õhukesteks. Klopi munad kahvliga lahti, maitsesta sinepiga. Teises kausis sega riivsai ja maitseained. Kasta lihatükid esiteks mõlemalt poolt munasegusse, seejärel riivsaiapurusse. Tõsta paneeritud lihatükid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Nirista peale veidi õli. Küpseta 220-kraadises ahjus 15 minutit. Ma küpsetasin kahte plaaditäit korraga ja aega kulus rohkem. Lõpus panin liha korraks veel grilli alla, et ilusamat jumet saada.

2018-03-04 18.34.57.jpg2018-03-04 18.46.11.jpg

 

This entry was posted in soolane and tagged , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s