Krõbe võikana

Kuna ma ei leidnud poest nahaga, kuid kontideta kintsutükke, siis kasutasin ilma nahata liha…ehk tulemus polnud muidugi krõbe. Aga retsepti panen ikkagi üles, sest kana sai päris maitsev ja valmis ka kiiresti.

Idee siit.

kuuele (183 kcal/100 g)

2018-03-11 18.56.48.jpg

  • 12 kuni 15 nahaga kana kintsutükki, millelt on eemaldatud kondid (1,27 kg)
  • soola, pipart
  • 6 spl kuni 9 spl võid (ma kasutasin 60 g)

Maitsesta kana mõlemalt poolt soola-pipraga. Sulata pannil või ja aseta kana nahk allpool, pannile. Keera kuumus keskmisele ja küpseta kintsutükke umbes 7 minutit. Keera tükid ümber ja küpseta veel 3 min kuni 4 minutit. Ära kindlasti kaant pannile pane, muidu läheb kananahk pehmeks! Võta kanatükid pannilt ja pane minutiks  köögipaberile nõrguma.

2018-03-11 18.40.54

This entry was posted in soolane and tagged . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s