Piparmündine toortatrakreem

Toortatart ei jää selles hommikusöögis üldse tunda. Ausalt öeldes ei domineeri ükski maitse peale rosina oma, sest see on nii magus. Kreem ise on väga mahe ja iseloomutu. Panin pool potitäit piparmünti, aga see oli ilmselgelt liiga vähe, sest selle maitse kadus kreemi sisse täiesti ära.

Idee siit.

kahele (127 kcal/100 g)

2018-03-14 18.01.19.jpg

  • 50 g toortatart (pärast leotamist 100 g)
  • pool õuna (65 g)
  • 2 banaani (240 g)
  • 2 spl kakaopulbrit
  • 15 g mett
  • värsket piparmünti (5 g)
  • 200 g kohupiimapastat (kasutasin rasvata kohupiimakreemi)
  • 75 g kuivatatud ploome (kasutasin rosinaid)
  • 2 spl mandlilaaste (10 g)

Pane tatar eelmisel päeval veega likku. Järgmisel päeval nõruta ning loputa voolava vee all üle. Lõika õun sektoriteks ning eemalda südamik. Pane kaussi tatar, banaanid, õunasektorid, kakao, mesi ja piparmünt ning mikserda ühtlaseks seguks. Vajadusel lisa veel mett. Seejärel sega lusikaga juurde kohupiim. Haki ploomid tükkideks ning sega koos mandlilaastudega kreemi sisse. Hoia serveerimiseni jahedas.

This entry was posted in magus and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s