Bataadi, spinati ja kikerhernekarri kookospiimaga

Karri on täpselt see toit, mida mu haige keha hetkel vajas. Lihavaba, toitev ja maitseküllane. Valmib ka suurema vaevata :)

Idee siit.

kuuele (84 kcal/100 g)

2018-04-01 18.22.37.jpg

  • 1 spl kookosõli
  • 185 g sibulat, hakituna
  • 20 g küüslauku, hakituna
  • 20 g ingverit, hakituna
  • 2 tl vürtsköömneid
  • 2 tl jahvatatud kurkumit
  • 1 tl tšillihelbeid
  • 2 keskmise suurusega bataati (425 g), tükeldatuna
  • 2 purki kikerherneid, kurnatuna (440 g)
  • 800 g purustatud tomatit
  • 800 g purk lahjat kookospiima
  • 200 g beebisipnatit
  • 40 ml kalakastet
  • 2 tl suhkrut

Kuumuta pannil kookosõli keskmisel kuumusel. Lisa pannile sibul ja hauta vaiksel kuumusel u 8 minutit. Lisa pannile küüslauk ning ingver ning prae vaiksel kuumusel veel mõned minutid. Lisa pannile vürtsköömned, kurkum ja tšillihelbed ning kuumuta läbi, kuni vürtsid muutuvad aromaatseks. Tõsta pannile bataat, kikerherned, purustatud tomat ja kookospiim. Hauta paarkümmend minutit vaiksel kuumusel, kuni bataat on pehme. Lisa karrile beebispinat ja lase sel pehmeneda. Maitsesta karriroog kalakastme, ja tibakese suhkruga endale sobivaks. Serveerides paku juurde riisi.

2018-04-01 18.21.44.jpg

This entry was posted in soolane and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s