Läätse Bolognese spagettidega

Jäin sellega pastakastmega päris rahule. Ehk jäi natuke kuivaks (kuna lisasin 100 g pastat rohkem), kuid samas oli maitsev ja väga täitev.

Idee siit.

kuuele (108 kcal/100 g)

2018-04-08 19.29.06.jpg

  • 400 g kuivatatud pruune või rohelisi läätsi
  • 500 g täisteraspagette
  • 1 spl õli
  • 25 g küüslauku
  • 2 kuhjaga tl kuivatatud punet
  • 2 kuhjaga tl kuivatatud basiilikut
  • 3 tl pruuni suhkrut
  • 2 tl soola
  • 830 g tomatipastat

Keeda läätsed pehmeks. Selles kulub 30 min kuni 40 minutit. Kurna läätsed ja jäta  kõrvale.

Pane pasta keema. Samal ajal saad Bolognese valmistada.

Aja pann kuumaks ja vala sinna õli. Lisa peeneks hakitud küüslauk. Prae umbes 30 sekundit. Lisa kuivatatud pune ja basiilik. Prae veel 30 sekundit. Nüüd lisa keedetud läätsed, pruun suhkur, sool ja tomatipasta. Sega ning lase mõned minutid podiseda. Kurna ja serveeri läätse Bolognesega.

2018-04-08 19.16.11.jpg

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s