Kaerakliiküpsised tumeda šokolaadiga

Selle retsepti järgi valmivad ühed ülimalt krõbedad küpsised. Kohe tõeliselt krõbedad ikka! Teinekord paneks terve koguse piimašokolaadi, miskipärast tume šokolaad ei meeldinud neis. Kuivainena on kasutatud vaid tervislikumat kraami, nii et suhteliselt täisväärtuslik kõhutäide mu meelest!

Idee siit.

11 tk (409 kcal/100 g)

2018-04-15 19.07.23.jpg

  • 50 g võid
  • 1 muna
  • 90 g pruuni suhkrut
  • 1 tl vanillisuhkrut
  • 50 g jämedaid täisterakaerahelbeid
  • 55 g kaerakliisid
  • 30 g täisteranisujahu
  • 0,25 tl soola
  • 0,5 tl küpsetuspulbrit
  • 50 g tumedat šokolaadi (panin pooleks tumedat ja piimašokolaadi)

Sulata või. Klopi muna lahti. Lisa või munale. Järgmisena lisa vanillisuhkur, kaerahelbed ja -kliid, jahu, sool, küpsetuspulber ning hakitud šokolaad. Sega läbi, vormi kahe lusika abil küpsised (jättes nende vahele küllalt suured vahed, et ei juhtuks see mis mul :D) ning küpseta 180-kraadises ahjus umbes 12 minutit. Lase küpsistel enne maiustamist veidi aega küpsetusplaadil jahtuda.

2018-04-15 19.04.20.jpg2018-04-15 19.07.31.jpg

 

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s