Sidruni-kookosküpsised riisijahuga

Need pehmed küpsised üllatasid mind täiega. Ausalt öeldes pole ma suurim riisijahu fänn, sest sellest tehtud küpsetised jäävad minu jaoks liiga jahuseks. Riisijahul on ikka väga spetsiifiline tekstuur. Aga neis küpsistes ei häirinud. Kuna tegin pool kogust, kuid jätsin sidrunikoguse samaks, siis tulid need korralikult sidrunised ja imeliselt kuldkollased. Soovitan väga soojalt.

Idee siit.

16 tk (467 kcal/100 g)

2018-04-17 18.26.59.jpg

  • 60 g võid
  • 1 muna
  • 50 g suhkrut
  • 150 g riisijahu
  • 35 g kookoshelbeid
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • näpuotsatäis soola
  • 1 tl vanillisuhkrut
  • ühe sidruni riivitud koor (6 g)

Vahusta toasoe või muna ja suhkruga. Sega jahu, kookoshelbed, küpsetuspulber, sool ja vanillisuhkur. Riivi sidrunilt kollane koore osa. Sega võivahu hulka jahusegu ja sidrunikoor. Vormi käte vahel väikesed pätsikesed ja aseta need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 160 kraadi juures 8 min kuni 10 minutit.

2018-04-17 18.26.25.jpg2018-04-17 18.27.28.jpg

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s