Tatrapannkoogid maasika ja banaaniga

Tatrajahust pannkoogid on minu meelest päris kohutavad. Nende küpsetamine on täielik piin, sest need on nii pudedad ja lagunevad pannil ära. Siiski on need seni normaalseimad tatrapannkoogid. Nii tekstuurilt kui maitselt.

Idee Instagramist.

kolmele (221 kcal/100 g)

2018-04-21 10.02.41.jpg

  • 75 g püreestatud banaani
  • 75 g püreestatud maasikaid
  • 2 spl vedelat kookosõli
  • 25 g vedelat mett
  • 400 ml mandlipiima (kasutasin lehmapiima)
  • 250 g tatrajahu
  • 1 tl vanillisuhkrut
  • 0,5 tl kaneeli
  • 1 spl küpsetuspulbrit

Sega omavahel vedelad koostisosad. Lisa tatrajahu, vanillisuhkur, kaneel ja küpsetuspulber ning sega. Kuumuta veidi õli pannil keskmisel kuumusel. Küpseta kuumas õlis kuldpruunid pannkoogid. Mina ei saanud muidugi tainast pannile valadagi, sest see oli nii paks, nii et vormisin pannkooke käes :D

2018-04-21 09.44.59.jpg

This entry was posted in magus and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s