Kodune guljašš linnulihast

Üle viie nädala liha süüa polnud vaimselt eriti tore. Aga toit tuli täitsa söödav. Kartulit polnud ka ammu söönud, nii et vahelduseks oli see üks ülimalt kodune õhtusöök.

Idee siit.

kuuele (97 kcal/100 g)

2018-05-06 17.56.39.jpg

  • 140 g sibulat
  • 1 spl oliiviõli
  • 1,2 kg kanakintsuliha (mul oli 1160 g)
  • soola, pipart
  • 2 spl paprikapulbrit (1 spl panin suitsutatud paprikapulbrit, aga selle maitse jäi liialt domineerima)
  • 60 g nisujahu
  • 180 g tomatipastat
  • 1 l puljongit
  • 20 g värsket tilli

Kuumuta hakitud sibulatükid potis õlis klaasjaks. Lõika liha kuubikuteks ning pruunista  samas potis, vahepeal maitsesta soola-pipraga. Sega juurde paprikapulber ning seejärel jahu. Kuumuta läbi ning lisa potti tomatipasta, puljong ja till. Hauta rooga madalal kuumusel 45 minutit ehk seni kuni liha on pehme, vajadusel võid puljongit lisada. Serveeri meelepärase lisandiga. Meie sõime juurde keedukartulit.

2018-05-06 17.57.12.jpg

This entry was posted in soolane and tagged , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s