Soe salat bataadi, paprika ja kikerhernestega

Kuna ma ei hakanud kastmele õli ega äädikat peale valama, siis puudus sellel korralik kaste ja jäi natuke poolik tunne. Karrit oleksin võinud ka julgemalt lisada, maitset jäi väheks. Salatilehti panin vist nats palju :P Hea ja väga täitev, kuid ilmselt ei korda.

Idee siit.

neljale (120 kcal/100 g)

2018-05-07 17.26.55.jpg

  • 2 väiksemat bataati (460 g)
  • 2 paprikat (360 g)
  • 2 purki kikerherneid (nõrutatult 470 g)
  • 2 spl oliiviõli
  • soola
  • 2 tl karripulbrit
  • 200 g rohelist salatit
  • 1 spl palsamiäädikat (jätsin lisamata)
  • 10 g seesamiseemneid

Koori ja tükelda bataat, puhasta ja tükelda paprika, loputa ja kurna kikerherned, pane kõik ahjupannile, lisa oliiviõli, sool ja karripulber, sega läbi ning küpseta 180-kraadises ahjus, kuni bataat ja paprika on pehmed. Mul kulus selleks u 25 minutit.

Aseta salatilehed taldrikule, tõsta peale bataat, paprika ja kikerherned, nirista soovi korral peale oliiviõli ja palsamiäädikat ning raputa üle seesamiseemnetega (võid neid soovi korral enne korraks kuival pannil röstida).

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s