Imelihtne seafilee ürdises marinaadis

Kuna sööme kodus vähe liha, siis mõtlesin mehele tööle mõnusa käntsaka valmistada. Tihti kipub liha kuivaks ja maitsetuks jääma, kuid selle retsepti järgi valmis tõeliselt maitseküllane ja mahlane tükk!

Idee siit.

neljale

2018-05-13 18.37.21.jpg

  • 1 seafilee (u 500 g)
  • 4 tl Maggi sealihamaitseainet
  • 3 spl kuni 4 spl rapsiõli
  • soola
  • värsket hakitud murulauku

Puhasta sealiha kelmetest ja patsuta majapidamispaberiga kuivaks. Sega omavahel Maggi sealihamaitseaine ja õli. Soovi korral lisa veidi soola. Määri seafilee saadud seguga kokku ja jäta vähemalt kolmeks-neljaks tunniks kuni üle öö maitsestuma. Küpseta ahjus pannil 200 kraadi juures u 20 min kuni 25 minutit, sõltuvalt filee paksusest. Tõsta ahjust välja ja lase enne lahtilõikamist u 15 minutit puhata, et lihamahlad rahuneksid. Serveerides puista peale värsket hakitud murulauku.

This entry was posted in soolane and tagged . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s