Ühepajatoit suitsuribiga

Seda toitu tuli ikka mõnus laar, vaevu mahtus potti ära :D Aga see oli vaid rõõmustav tõsiasi, sest fännasime mehega seda rooga väga. Suitsuribi andis eriti mõnusa touch‘i muidu klassikalisele ühepajatoidule.

Idee siit.

kuuele-seitsmele (62 kcal/100 g)

2018-05-13 18.51.35.jpg

  • 1 spl oliiviõli
  • 90 g sibulat, hakituna
  • 420 g porgandit, tükeldatuna
  • 800 ml puljongit
  • 670 g suitsuribi, tükeldatuna (kasutasin Matsimoka suitsuribi)
  • 750 g kapsast, tükeldatuna
  • 680 g kaalikat, tükeldatuna
  • 610 g kartulit, tükeldatuna
  • 50 g võid
  • soola ja pipart
  • 30 g rohelist sibulat

Kalla poti põhja veidi õli ning prae sibulat keskmisel kuumusel mõned minutid. Lisa tükeldatud porgand ja kuumuta õli sees läbi. Kalla juurde puljong, lisa tükeldatud ribid ja tõsta potti ka kapsas. Kata pott kaanega ja hauta u 10 minutit. Lisa siis tükeldatud kaalikas ning hauta kaane all 10 min kuni 15 minutit. Viimasena lisa tükeldatud kartulid ning hauta veel 15 min kuni 20 minutit, kuni kartul on pehme. Sega sisse või, maitsesta soola ja pipraga ning serveerides lisa hakitud rohelist sibulat.

2018-05-13 18.54.04.jpg

This entry was posted in soolane and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s