Maasika-rabarbrimoos vanilliga

Ma pole suur moosikeetja. Olen pärast täiskasvanuks saamist peamiselt toormoose söönud. Kalorite pärast pluss minu meelest on kõik viljad toorel kujul paremad kui läbikuumutatult. Siiski tahtsin seda maasika-rabarbimoosi proovida, sest eelmise aasta rabarbrit on sügavkülmas veel liiga palju. Moos tuli väääga magus, aga kuna mulle magus meeldib, siis selles probleemi ei näinud :P

Idee siit.

u 400 g (178 kcal/100 g)

2018-05-28 18.13.26.jpg

  • 150 g maasikaid
  • 150 g rabarbrit
  • 150 g suhkrut
  • 1 tl vanillisuhkrut

Lõika maasikad ja rabarber väikesteks tükkideks ning pane koos suhkrutega kastrulisse. Aja keema ning lase madalal kuumusel 10 min kuni 15 minutit podiseda, kuni maasikad ja rabarber on pehmeks keenud ja moos hakkab vaikselt paksenema. Vala purki ning kaaneta, kui moos on veel soe!

2018-06-02 11.18.42.jpg

This entry was posted in magus and tagged , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s