Bataadi-paprikapüreesupp

Mahe oranž supike, mille kohta mees muudkui jahus, et see maitseb täpselt nagu letšo. Ise ma letšot ei söö, nii et ei oska kommenteerida. Aga maitsev oli supp küll! :D

Idee siit.

kuuele (44 kcal/100 g)

2018-06-07 18.56.21.jpg

  • 180 g sibulat
  • 25 g küüslauku
  • 195 g porgandit
  • 50 g varssellerit
  • 1 spl oliiviõli
  • 1 tl jahvatatud punet
  • 1,7 liitrit puljongit
  • 725 g bataati
  • 825 g punast paprikat
  • soola
  • pipart
  • 1 tl tšillihelbeid

Puhasta ja haki sibul, küüslauk, porgand ning varsseller. Prae potipõhjas sibul ja porgand õlis kuldseks ning lisa küüslauk, seller ja pune. Prae veel nii minutijagu ning lisa juurde kuum puljong. Koori bataat, puhasta paprikad ning haki viljad. Lisa puljongisse ning keeda pehmeks. Püreesta poti sisu saumiksriga ühtlaseks. Maitsesta soola, pipra ja tšilliga.

 

This entry was posted in soolane and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s