Tomati-kapsahautis

Mõned nädalad tagasi alles tegin kapsahautist, aga see on nii maitsev roog, et miks mitte jälle teha. Seekord kalkunihakklihast. Eelmine versioon meeldis rohkem, kuid ka see oli väga hea. Ja nii lihtne!

Idee siit.

kuuele (76 kcal/100 g)

2018-06-10 18.57.29.jpg

  • 150 g porgandit
  • 460 g värsket kapsast
  • 1 sibul (85 g)
  • 120 g suitsupeekonit
  • 450 g kalkunihakkliha
  • 1 spl oliiviõli
  • 2 tl paprikapulbrit
  • kimbuke värsket tilli (15 g)
  • u 5 dl puljongit
  • 3 x 400 g purustatud tomateid
  • soola, pipart
  • 1,5 tl suhkrut

Koori porgand ning viiluta. Lõika kapsas õhukesteks ribadeks. Haki sibul ja peekon tükkideks.

Prae peekonitükke paksupõhjalises potis ning kohe, kui rasv hakkab tekkima, lisa hakkliha. Prae seni, kuni hakkliha roosakas värvus kaob. Tõsta kogu segu potist. Kuumuta samas potis pisut õli ning prae sibulatükke umbes minutijagu, seejärel lisa porgandiviilud ja kapsaribad. Lisa ka hakklihasegu ja sega juurde paprikapulber ja hakitud till. Lisa puljong ja purustatud tomatid. Maitsesta ning hauta madalal kuumusel kaane all 30 minutit ehk seni kuni porgand ja kapsas on pehmed. Maitsesta lõplikult.

This entry was posted in soolane and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s