Nugati-martsipanikommid kolme moodi

Nugati-martsipanikommid metspähklipralineega

Üllatav kombel meeldisid need kommid mulle kõige vähem. Kuidagi ei istunud see karamelliseeritud pähkli maitse neis ja tekstuuris ka pigem häirisid need pähklitükid.

Idee siit.

11 tk (430 kcal/100 g)

  • 1 spl suhkrut
  • 20 g metspähkleid
  • 80 g nugatit
  • 100 g martsipani
  • 110 g piimašokolaadi

Sulata suhkur kastrulis ning sega hulka metspähklid. Vala karamelliseeritud metspähklid küpsetuspaberile ja lase neil jahtuda. Haki peenelt.

Sulata nugat vesivannil. Sega nugat hakitud pähklitega. Veereta segust väiksed pallid, pane need küpsetuspaberile ja seejärel külmikusse.

Rulli martsipan lahti ja lõika 11ks tükiks. Pane iga tüki peale nugatipall ja veereta komm ümmarguseks. Pane pooleks tunniks külmikusse.

Kata pallid sulašokolaadiga ja kaunista hakitud metspähklitega. Pane külmikusse tahkuma.

2018-06-09 19.41.42.jpg2018-06-09 19.44.28.jpg

Nugati-martsipanikommid sidruniga

Minu täielikud lemmikud. Aga seda oli ka oodata: sidrun ja valge šokolaad on kindla peale minek. Ja kui sinna veel martsipan ja nugat lisada. OMG!

Idee siit.

10 tk (485 kcal/100 g)

  • 40 g nugatit
  • 1/2 tl sidrunikoort
  • 100 g martsipani
  • 100 g valget šokolaadi (mul kulus 85 g)

Lõika nugat kümneks viiluks ja veereta viilud pallideks. Pane külmikusse ootele. Riivi sidruni koor peenelt ja sega see martsipani hulka. Rulli martsipan lahti ja lõika kümneks tükiks. Pane iga tüki peale nugatipall ja veereta komm ümmarguseks. Pane pooleks tunniks külmikusse.

Kata pallid sulašokolaadiga ja kaunista meelepäraselt. Pane külmikusse tahkuma.

2018-06-09 19.55.13.jpg2018-06-09 19.56.06.jpg

Nugati-martsipanikommid pistaatsiaga

Pistaatsiamaitse istus üllatavalt hästi martsipani ja nugatiga, nii et need kommid olid üllatuslikult mu teisena lemmikud.

Idee siit.

10 tk (414 kcal/100 g)

  • 40 g nugatit
  • 30 g soolamata pistaatsiapähkleid
  • 100 g martsipani
  • 110 g piimašokolaadi

Lõika nugat kümneks viiluks ja veereta viilud pallideks. Pane külmkappi ootele. Jahvata pähklid peeneks ja sega martsipaniga. Rulli martsipan lahti ja lõika kümneks tükiks. Pane iga tüki peale nugatipall ja veereta komm ümmarguseks. Pane pooleks tunniks külmikusse.

Kata pallid sulašokolaadiga ja raputa peale purustatud pistaatsiapähkleid ja natuke meresoola. Pane külmikusse tahkuma.

2018-06-09 19.47.512018-06-09 19.49.09.jpg

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Nugati-martsipanikommid kolme moodi

  1. Pingback: Krokanttäidise-nugati trühvlid | Cook the day away!

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s