Puder datlite ja India pähkli võidega

Viimasel ajal leian harva putrusid, mis püsivalt menüüsse jääks, sest oma lemmikud on juba välja kujunenud. Seda putru teen aga kindlasti veel korduvalt! Nii mõnusalt kreemine ja magus. Datlitega magustatud puder meeldib mulle rohkem kui nt banaanipuder. Nii tekstuurilt kui ka maitselt.

Idee Instagramist.

ühele (61 kcal/100 g)

2018-06-12 18.54.27.jpg

  • 45 g datleid
  • 45 g täisterakaerahelbeid
  • 200 ml vett
  • 180 ml mandlipiima
  • 0,5 tl vanillisuhkrut
  • 0,5 tl kaneeli
  • 20 g India pähkli võiet

Haki datlid ja pane koos kaerahelveste ning just keedetud veega kastrulisse. Lase 10 min kuni 15 min liguneda. See vähendab keetmisaega ja laseb datlitel pehmeneda.

Seejärel lisa ülejäänud koostisosad ja keeda putru umbes 5 minutit, samal ajal segades. Enne serveerimist lase jahtuda (jahtudes puder pakseneb).

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s