Porgandimuffinid maapähklivõi-šokolaadiglasuuriga

Mõnusad pehmed porgandimuffinid, millele lisab omapärast mekki tume suhkrusiirup. Katteks aga šokolaad maapähklivõiga. Mulle meeldisid väga, kahju, et vaid ühte maitsta sain :D

Idee siit.

6 tk (392 kcal/100 g)

2018-06-13 18.20.59.jpg

Porgandimuffinid:

  • 1 muna
  • 45 g rapsiõli
  • 75 g suhkrut (panin 30 g)
  • 75 g tumedat suhkrusiirupit
  • 50 g nisujahu
  • 20 g mandlijahu
  • 100 g riivitud porgandit
  • 0,5 tl küpsetuspulbrit
  • 0,75 tl kaneeli
  • 0,75 tl jahvatatud ingverit
  • näpuotsatäis soola

Kuumuta ahi 175 kraadini. Sega kõik koostisosad omavahel ning jaota tainas muffinivormide vahel. Küpseta u 25 minutit. Küpsist saad kontrollida puutikuga. Jahuta vormis.

Kate:

  • 45 g tumedat šokolaadi (panin pooleks piimašokolaadiga)
  • 45 g tükkideta maapähklivõid
  • 5 g glükoosisiirupit

Haki šokolaad peenelt ja pane koos maapähklivõiga kaussi. Sulata vesivannil. Lisa ka glükoosisiirup. Jaota kate muffinite vahel. Raputa peale pistaatsiapähklipuru. Säilita toatemperatuuril.

2018-06-13 18.20.38.jpg

This entry was posted in magus and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s