Kaerahelbepudru latte

Pärast valmimist ei meeldinud see puder mulle üldse, sest kohv ei olnud justkui osa sellest. Arvan, et pigem oleks pidanud kaerahelbeid kohvis keetma, mitte kohvi hiljem juurde valama. Kuna aga pudru valmistamise ja selle söömise vahel oli mul suur vahe, jõudis kohvi maitse ikkagi imenduda ja kõik mekkis hästi kokku. Seda muidugi eeldusel, et ka rohkelt magusainet ja banaani lisada. Ports oli suur ja täitev!

Idee siit.

ühele (66 kcal/100 g)

2018-06-16 11.00.24.jpg

  • 200 ml vett
  • 50 ml mandlipiima
  • 125 g täisterakaerahelbeid
  • soola
  • 35 g mett
  • maitse järgi steviaga magusainet
  • 100 ml kanget kohvi

Aja potis vesi ja mandlipiim keema. Lisa kaerahelbed ja lase 5 min kuni 6 minutit podiseda kuni helbed paisuvad. Maitsesta nüüd puder soola, mee ja magusainega. Vala juurde kohv ja sega kõik läbi. Serveeri putru koos banaani ja mandlilaastudega.

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s