Kirgiisi mõjutustega kanašašlõkk

Mahedamapoolne marinaad, mis samas parajalt maitsekas on. Pluss kintsuliha on mõnusalt pehme ja ei tõmba grillil kohe kuivaks. Teatud järjestuses eri lihasid proovides tundus see teiste kõrval veini ja veiniäädika tõttu hapukas, aga eraldi süües see ei häirinud.

Idee siit.

2018-06-23 16.48.21.jpg

  • 1 muna
  • 1 spl täisteranisujahu
  • 2 spl ketšupit
  • 1 dl valge veini äädikat (panin pooleks valge veiniga)
  • soola ja pipart
  • 1 sibul, poolratastena
  • 1 kg kana kintsuliha, väiksemaks tükeldatuna

Klopi muna lahti. Lisa jahu, ketšup, äädikas, sool ja pipar. Lisa ka sibula poolrattad. Sega kõik läbi ja tõsta kanakintsutükid marinaadi. Suru liha käte vahel läbi, et marinaad võimalikult hästi liha sisse imbuks. Jäta paariks tunniks marineerima. Grilli liha kuumal grillil mõned minutid mõlemalt poolt kuni kana on läbi küpsenud.

2018-06-23 15.16.05.jpg

This entry was posted in soolane and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s