Vürtsikas marinaadis kalkuni rinnaliha

Selle aasta minu lemmikliha! Nii rohkelt maitset ja nii imeline tekstuur. Miks ma varem kalkunit grillinud pole??

Idee siit.

2018-06-23 16.19.58.jpg

  • 1 tl vürtsköömneid
  • 1 tl sinepiseemneid
  • 1 spl kuivatatud punet
  • 4 küüslauguküünt
  • 5 spl sojakastet
  • 14 spl rapsiõli
  • 700 g kalkuni rinnaliha

Pane kõik marinaadi koostisosad blendrisse ja blenderda ühtlaseks massiks.

Lõika lihast meelepärased portsjonid või jäta isegi täitsa üheks tükiks.

Pane liha suletavasse anumasse ja vala marinaad lihale, kata anum kaanega ja pane külmikusse marineeruma. Ühest ööpäevast marineerumisel piisab.

Tund enne grillimist võta liha toasooja ja siis võib grillimine alata!

2018-06-23 15.17.39.jpg

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s