Kana tomati-maapähklikastmes

Lihtne argiõhturoog, mis mulle täitsa maitses. Ainult, nagu ikka, jäi isegi väikse koguse suitsutatud paprika pulbri kasutamisel selle maitse mu jaoks liialt domineerima.

Idee siit.

neljale-viiele (104 kcal/100 g)

2018-07-03 18.43.21.jpg

  • 1 spl oliiviõli
  • 6 kondita kana kintsuliha tükki (700 g)
  • 105 g sibulat
  • 400 g purustatud konservitud tomateid
  • 400 ml vett
  • 1 tl suitsutatud paprika pulbrit
  • 1 spl pruuni suhkrut
  • soola
  • 2 spl maapähklivõid

Kuumuta pannil õli ja pruunista kanatükke igast küljest. Lisa hakitud sibul, prae mõni minut. Vala peale tomatid ja vesi, maitsesta paprikapulbri, suhkru ja soolaga. Lase madalal kuumusel ilma kaaneta haududa 30 minutit kuni kana on läbi küpsenud ja kaste on paksenenud. Sega juurde maapähklivõi.

2018-07-04 18.56.01.jpg

This entry was posted in soolane and tagged , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s