Kartuliomlett

Polnud ammu sellist kartuli-muna pannirooga söönud, nii et see tundus eriti kosutav ja kodune :) Tõeline maatoit, isegi eelmise aasta kartuliga. Vabalt peetavate kanade munadega tuleb see vastupandamatult kuldkollane.

Idee siit.

kahele (132 kcal/100 g)

2018-07-09 19.13.46.jpg

  • 320 g (värsket koorega) keedetud kartulit
  • 85 g sibulat
  • 30 g võid
  • 4 muna
  • 60 ml vett
  • soola, pipart

Viiluta kartulid, lõika sibul pooleks ja seejärel õhukesteks poolrõngasteks. Kuumuta pannil või ja prae kartuliviilud ja sibulad läbi, kuni sibul on pehmenenud. Hoidu pruunistamisest. Klopi eraldi kausis lahti munad, vesi ja veidi soola. Vala munasegu kartulile-sibulale. Liiguta panni ja tõsta veidi kartulit-sibulat, nii et munasegu valguks pannil kõikjale laiali. Küpseta keskmisel kuumusel, kuni muna on hüübinud. Maitsesta pipraga.

Tõsta kuldseks küpsenud omlett taldrikule, raputa peale tilli ja söö koos värske salatiga.

2018-07-09 19.07.24.jpg

This entry was posted in soolane and tagged , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s