Liha-juustupirukad

Need pirukad jäid pisut kuivaks ja maitsetuks.

Idee siit.

u 8 tk (283 kcal/100 g)

2018-07-16 11.52.05.jpg

  • 240 g nisujahu
  • 2 tl küpsetuspulbrit
  • näpuotsatäis soola
  • 1 tl suhkrut
  • 50 g toasooja võid
  • 200 g Kreeka jogurtit (panin 180 g ja lisaks 20 g sulajuustu)

Täidis:

  • 125 g kanahakkliha
  • soola, pipart
  • 3 spl sulatatud juustu (panin 85 g kukeseenemaitselist sulajuustu)
  • 100 g riivitud juustu

Taina valmistamiseks sega kokku kuivained, näpi hulka pehme või. Lisa jogurt ja sega kõik ühtlaseks. Hoia tainast u 15 minutit külmas.

Täidise valmistamiseks prae hakkliha kergelt õliga piserdatud pannil valmis, maitsesta soola ja pipraga.

Rulli tainas jahusel pinnal õhemaks ristkülikuks. Määri peale sulatatud juust, raputa peale riivitud juust ning seejärel hakkliha. Keera tainas lühemast küljest rulli ning lõika see u 8 viiluks. Aseta viilud ahjuplaadile ning küpseta 180 kraadi juures 30 min kuni 40 minutit.

2018-07-16 11.51.57.jpg

This entry was posted in soolane and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s