Küüslaugu-ürdiküpsetis

Tegin mehele mingi poe reklaamajakirjast leitud mõnusa ahjusaia, mis endalegi meeldis. Teinekord peaks välja mõtlema, kuidas täidist ühtlasemalt jaotada, sest seekord vajus see kõik alla ja saiade ülemised otsad jäid tsipa kuivaks. Aga täidis on küll vaimustavalt hea. So much flavour!

351 kcal/100 g

2018-07-19 15.20.33.jpg

  • u 10 viilu röstsaia (270 g)
  • 20 g purustatud küüslakuku
  • 40 g riivitud parmesani
  • 140 g riivitud Cheddarit
  • 95 g riivitud mozzarella‘t
  • 60 g hakitud päikesekuivatatud tomateid
  • 15 g hakitud rohelist sibulat
  • 5 g hakitud peterselli
  • 4 spl oliiviõli

Eelkuumuta ahi 180 kraadini. Lao röstsaiaviilud küpsetuspaberiga vooderdatud keeksivomi. Sega kokku kõik täidiseained ja tõsta lusikaga röstsaiaviilude vahele. Nirista peale oliiviõli ja küpseta, kuni juust on sulanud ja sai pealt kenasti krõbe. Tõsta paberi abil vormist ja serveeri soojalt. Mulle maitses ka jahtunult :)

2018-07-19 15.17.27.jpg

This entry was posted in soolane and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s