Suvikõrvitsa-tomati panniroog kanafileega

Kui kanaliha välja arvata, meeldis see roog mulle väga. Tõeline suve maitse!

Idee siit.

kolmele (ilma lihata 54 kcal/100 g)

2018-07-22 18.48.16.jpg

  • 335 g suvikõrvitsat, tükeldatuna
  • 325 g kirsstomateid, poolitatuna
  • 110 g sibulat, poolratastena
  • 15 g küüslauku, viilutatuna
  • 2 spl oliiviõli
  • peotäis värsket punet
  • soola ja pipart
  • 2 kanafileed, horisontaalselt poolitatuna (mul oli u 470 g)
  • 4 lehte Maggi küpsetuspaberit

Sega kausis köögiviljad, oliiviõli ja pune. Maitsesta soola ja pipraga ning aseta ahju 200 kraadi juurde u 25 minutiks. Sega pannitäit küpsemise ajal kord-paar.

Samal ajal, kui köögiviljad ahjus küpsevad, aseta neli õhemaks fileetükiks lõigatud kanafileed küpsetuspaberite vahele. Suru paber kanafileede vastu. Küpseta eelkuumutatud pannil keskmisel kuumusel mõlemalt poolt mõned minutid, kuni kanafilee on läbi küpsenud. Jäta kümnekonnaks minutiks ootama, et lihamahlad rahuneksid, enne kui lahti lõikad.

Serveeri kanafileed koos ahjus küpsetatud köögiviljadega.

2018-07-22 18.44.56.jpg

This entry was posted in soolane and tagged , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s