Munapuder kartuli ja aedoaga

Ülimalt täitev munaroog, milles asendasin spargli sügavkülmas vedeleva aedoaga.

Idee siit.

kahele-kolmele (132 kcal/100 g)

2018-07-24 19.19.26.jpg

  • 100 g juustu
  • 55 g sibulat
  • 25 g võid
  • 200 g aeduba
  • 320 g keedetud kartulit
  • soola-pipart
  • 5 muna (panin 4 suuremat, 210 g)
  • 1 dl piima

Riivi juust ja pane kõrvale. Haki ja prae sibul võis klaasjaks. Seni haki aeduba ja kartul ning lisa pannile, maitsesta soola ja pipraga. Prae mõõdukal kuumusel 5 minutit, aeg-ajalt segades. Vahusta munad piimaga, maitsesta soola ja pipraga. Kalla munasegu pannile, lase minut hüübida ja seejärel sega pannilabidaga, kuni puder on valmis. Puista peale juust, pane minutiks pannile kaas peale, et juust ära sulaks.

2018-07-24 19.20.55.jpg

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s