Kartulivahvlid

Ootused nende vahvlite koha pealt olid kõrged, aga kahjuks tulid need väga keskpärased.

Idee siit.

4 tk

2018-08-05 12.18.26.jpg

  • 100 g keedukartuleid
  • 30 g riivitud juustu
  • 3 muna (panin 2 muna ja ühe munavalge)
  • 30 g maisijahu
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 0,25 tl soola
  • 1 spl hakitud rohelist sibulat
  • 1 spl hakitud värsket tilli

Purusta kartulid kahvliga, sega hulka juust ja munad. Sega omavahel maisijahu, küpsetuspulber ja sool. Lisa kuivained koos rohelise sibula ja tilliga kartulisegule ning sega läbi. Lase tainal umbes 10 minutit seista. Sel ajal aja soojaks vahvlimasin. Kui masin soe ja tainas seisnud, määri vahvlirauad korralikult õliga ja küpseta vahvlid kuldkollaseks.

 

 

 

This entry was posted in soolane and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s