Külm keefirisupp suitsukalaga

Enda arust tegin supi retseptis olevate koguste järgi aga sellest supist tuli hoopis salat. Mehele täitsa meeldis, minu jaoks aga oli nats happeline. Pole harjunud keefirisuppi sööma. Samas teisel päeval tundus juba parem. Harjusin vist ära :P

Idee siit.

kuuele (75 kcal/100 g)

2018-08-07 18.53.57.jpg

  • 1 kg keedetud kartulit (tasuks vähem panna)
  • 100 g redist
  • 400 g suitsukala
  • 1500 g (2 pakki) peedi- ja hapukurgiga keefiri (mul tuli kahest pakist kokku vaid 1435 ml välja)
  • 4 keedetud muna
  • 2 peotäit maitserohelist (panin 40  rohelist sibulat ja 10 g tilli)

Lõika kartulid ja redised õhukesteks viiludeks. Puhasta kala luudest ja murenda sõrmedega väikesteks tükkideks. Sega kausis aedviljad suitsukala ja keefiriga kergelt läbi. Võid supil enne söömist tunnikese külmkapis maitsestuda lasta.

Lõika keedetud muna viiludeks või haki peeneks ja aseta enne serveerimist supile. Puista peale ka hakitud maitseroheline. Mina segasin kõik koostisosad supi sisse.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s