Ahjupannkook tikritega

See ahjupannkook tuli tikrite tõttu mu jaoks liiga hapukas. Võib-olla oleks retseptis toodud kaste asja parandanud, kuid ma sõin ilma selleta. Ehk siis tasuks julgelt suhkrut lisada. Ja võid lisaks koogivormis küpsetades vähem, sest see kippus mul vormi vahelt ahju tilkuma.

Idee siit.

neljale (193 kcal/100 g)

2018-08-25 15.17.44

  • 3 muna
  • 180 g nisujahu
  • 3 dl piima
  • 2 tl suhkrut
  • 1 tl vanillisuhkrut
  • näpuotsatäis soola
  • 30 g võid
  • 150 g tikreid

Pane u 26 cm läbimõõduga koogivorm ahju ja kuumuta ahi 250 kraadini. Samal ajal klopi vispliga kokku munad, jahu ja piim ning suhkrud ja sool. Puhasta tikrid. Tõsta vormi või ja lase sel sulada. Keeruta vormi, et kogu põhi saaks võiga kaetud. Lisa tainas ja viska keskele tikrid. Sule ahjuuks, alanda kuumust 200 kraadini ja lase umbes 25 minutit küpseda. Kui pannkook on kuldpruun, krõbe ja kohev, on see valmis.

2018-08-25 15.17.15

 

This entry was posted in magus and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s