Krõbesaiad punase pestoga

Selle retsepti järgi valmib hästi mõnus tugevamaitseline pesto, mil palju iseloomu. Passib väga hästi krõbeda ciabatta’ga kokku. Kooslust on värskendamas samuti tugeva iseloomuga redis.

Idee siit.

2018-08-25 10.42.14.jpg

Pesto:

  • 200 g päikesekuivatatud tomateid õlis
  • 100 g küüslaugumaitselist toorjuustu
  • 100 g parmesani

Nõruta tomatid õlist. Pane tomatid, toorjuust ja riivitud parmesan köögikombaini ja purusta.

  • 1 ciabatta
  • oliivõli
  • 125 g rediseid

Lõika ciabatta viiludeks ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Nirista peale oliivõli ja rösti 180-kraadises ahjus mõni minut kuni saiaviilud on pealt krõbedad. Lase saiadel veidi jahtuda.

Määri röstitud ciabatta viiludele pestot ja tõsta peale õhukeselt viilutatud redis.

This entry was posted in soolane and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s