Patuvaba köögiviljasupp

Mõnusalt lahja, kuid samas täitev paks supp, mis minu maitse jaoks tsipa liiga happeline oli. Sobiks ilmselt hapukoorega :P

Idee siit.

kuuele (31 kcal/100 g)

2018-09-02 18.36.30.jpg

  • 200 g sibulat
  • 20 g küüslauku
  • 1 tšillikaun
  • 15 g ingverit
  • 200 punast paprikat
  • 135 g varssellerit
  • 500 g kapsast
  • 150 g rohelisi ube
  • 1 spl oliiviõli
  • 2 purki kooritud tomateid (800 g)
  • 1,5 l puljongit
  • peterselli
  • soola, pipart
  • 3 tl suhkrut

Haki sibul, küüslauk, tšilli ja ingver. Lõika paprika ja seller viiludeks või kuubikuteks. Tükelda kapsas ja lõika oad juppideks.

Kuumuta sibulat, küüslauku, tšillit ja ingverit poti põhjas õlis 3 minutit. Lisa siis paprika ja seller, kuumuta läbi, lisa tomatikonservid ja kalla peale vesi või puljong. Kuumuta keemiseni, lisa kapsas ja hauta 35 min kuni 40 minutit.

Lisa nüüd tükeldatud oad, maitsesta soola ja pipraga ning hauta veel 10 minutit.

This entry was posted in soolane and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s